Systembolaget söker nu 3 st försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till Systembolagets butik i Jokkmook sökes nu försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid under sommaren 2018.

Sommarjobbet
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Kort om Systembolaget
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen.

Mer info om Systembolaget finns på https://www.systembolaget.se

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Samantha Shryack, butikschef på Systembolaget i Jokkmokk, på mobil: 0720768532

Ps. Det går inte att söka jobbet via mejl eller brev så det är telefon som gäller om du är intresserad av sommarjobbet.