Du kanske tycker att rubriken är lite konstig. Ta det bara lugnt, vi ska förklara precis vad vi menar när vi säger att Jokkmokk och Wasa knäckebröd är en superbra kombination. Det är helt enkelt så att Jokkmokk är en pärla att besöka och knäckebröd är gott att äta morgon, middag och kväll. Visst håller du med?

Fjällvandring, hantverk och mat

I Jokkmokk finns mycket att hitta på. Självklart är det en bra start när du vill ut på vandring, men du kan också stanna kvar i Jokkmokk och besöka staden mysiga lilla centrum med butiker fulla av slöjd och hantverk. När du blir hungrig, då är det självklart knäckebröd som gäller. Den stora frågan är då vilket som är det bästa knäckebrödet?

Vilket är bästa knäckebrödet?

Eftersom det finns så många olika sorter att välja mellan, kommer du alldeles säkert att hitta din personliga favorit. Du kan faktiskt också välja knäckebröd efter aktivitet. På fjällturen kan det vara smart att välja ett knäckebröd med fullkorn som ger bra mättnadskänsla. På kvällen däremot till en kopp te och kanske lite ost kan ett delikatessknäcke passa bättre. I Jokkmokk kommer du att hitta både fantastiska upplevelser och goda Wasa knäckebröd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *